You are currently viewing Online Masterclass – MMT – oktober 2020

Online Masterclass – MMT – oktober 2020

Op maandag 26 oktober vond de masterclass over anesthesiologie en het MMT plaats. Live vanuit de vliegbasis in Volkel nam Dr. van Geffen, anesthesioloog / MMT arts bij het Radboud umc, ons mee in zijn vak. Hij legde  uit hoe alles in zijn werk gaat, en het belang van het hebben van een goed team in dit bijzondere vak. Terwijl hij ons een uniek kijkje gaf in de traumahelikopter, werd deze opgeroepen, en konden de leden live zien hoe het nou écht in zijn werk gaat. Daarnaast kwamen er  tijdens de avond verschillende meldingen binnen, en besprak hij deze met ons. De leden zaten gekluisterd aan hun scherm, en luisterden aandachtig naar wat er gebeurde. Ondertussen konden de leden ook nog eens alle vragen stellen die in hun opkwamen,  welke dan direct beantwoord werden.

Het vinden van interessant, interactieve online alternatieven voor onderwijs kan soms een uitdaging zijn, maar we hebben met deze masterclass bewezen dat het mogelijk is!

Wij bedanken Dr. van Geffen, en alle anderen die dit mogelijk hebben gemaakt , voor hun geweldige inzet.

Leave a Reply