You are currently viewing Masterclass – Cardiothoracale Chirurgie – oktober 2020

Masterclass – Cardiothoracale Chirurgie – oktober 2020

Op maandag 15 oktober vond de laatste onsite masterclass van 2020 plaats.
Dr. Sam Heuts, cardiothoracaalchirurg in opleiding bij het MUMC+ gaf de leden een insight in verschillende interventies voor mitralisklepinsufficiëntie. Van  klassieke, lang bestaande methoden, tot de nieuwste ontwikkelijken in zijn vakgebied. Het was een leerzame avond waarbij de leden werden meegenomen in al deze methoden aan de hand van operatievideo’s en beeldvorming zoals echo. Daarbij was er constant ruimte voor vragen waardoor er een goede interactie was, en iedereen het ook goed begreep.

Kortom, een geslaagde avond, waarvoor we Dr. Sam Heuts graag voor willen bedanken.

Leave a Reply