You are currently viewing Sollicitaties lidmaatschap 2022-2023 geopend!

Sollicitaties lidmaatschap 2022-2023 geopend!

 

De sollicitaties voor VCMS Maastricht 2022-2023 zijn inmiddels afgerond

Begin je volgend jaar aan het tweede of derde jaar van geneeskunde? Dan kan jij je volgend jaar aanmelden voor het programma van VCMS Maastricht. Het onderwijs is bedoeld voor iedereen die verdieping en verbreding zoekt binnen de snijdende en aanverwante specialismen. 

Om je aan te melden voor de VCMS Maastricht moet je een sollicitatieprocedure doorlopen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal documenten aangeleverd in PDF, bestaande uit:

  1. Een curriculum vitae 
  2. Een motivatiebrief (max. één A4)

Voor een lidmaatschap bij VCMS Maastricht is een contributie vereist. De kosten bedragen 60,- euro. Door middel van een contributie kan VCMS de onderwijsdagen realiseren. 

Vermeld in jouw motivatiebrief duidelijk wat jouw motivatie is voor het volgen van het programma van VCMS Maastricht. De bestanden en jouw gegevens kunnen verzonden worden via het sollicitatieformulier. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op door rechtsboven op “contact” te drukken en jouw vraag via ons contactformulier in te sturen. Daar vind je ook onze FAQ over VCMS. Of stuur een berichtje via onze social media.

 

Leave a Reply