You are currently viewing Zowel leverchirurgie als promoveren toegelicht door prijswinnende onderzoeker

Zowel leverchirurgie als promoveren toegelicht door prijswinnende onderzoeker

Op 22 februari is drs. Korenblik ingegaan op de leverchirurgie, waaronder de hepatische anatomie, maar ook de chirurgische geschiedenis. Het was mooi om te zien hoe de operaties de laatste decennia geëvolueerd en verbeterd zijn. Daarnaast heeft hij de leden interactief laten kennismaken met de eigen misvattingen over het volgen van een PhD-traject en heeft hij deze mythes ontkracht, ook door uit te wijden over zijn eigen ervaring. De VCMS-leden hebben handige tips & tricks meegekregen. Tenslotte kregen de studenten de kans om zich aan te melden bij een aantal onderzoeken. Wij danken drs. Korenblik voor de gevarieerde avond!

Leave a Reply