You are currently viewing Sollicitaties lidmaatschap 2021-2022 gesloten

Sollicitaties lidmaatschap 2021-2022 gesloten

De sollicitaties voor het VCMS-lidmaatschap van het jaar 2021-2022 zijn gesloten. Deelnemers krijgen zo snel mogelijk te horen of zij geselecteerd zijn. 

This Post Has 2 Comments

 1. Stijn v/d Berg

  Hallo! Ik vroeg mij af wat je allemaal in Maastricht kan verwachten van het vcms en of er ook verplichtingen zijn als je eenmaal als lid wordt toegelaten. Ik vroeg mij dit af omdat ik al verschillende verplichtingen heb volgend jaar en ik niet zeker weet of ik overal bij zou kunnen zijn. Ik hoor graag van jullie!

  1. maastricht
   maastricht

   Hi Stijn! Bedankt voor je bericht. VCMS organiseert workshops, masterclasses en andere activiteiten over chirurgie en aanverwante specialismen. De frequentie is daarbij gemiddeld twee keer per maand. Dus als je een interesse hebt in de chirurgie, of je nou een chirurgisch vak ambieert of niet, zal VCMS proberen om in die interesse te voorzien met kleinschalig onderwijs. Daarnaast proberen wij het contact tussen student en onderzoeker te faciliteren en je te helpen een netwerk van andere gemotiveerde studenten en specialisten op te bouwen. Voor een certificaat dien je bij minimaal 80% van de activiteiten aanwezig te zijn geweest. Omdat VCMS locaties huurt en materialen gebruikt, is er een contributiebedrag van 60 euro. Voor dit bedrag kun jij alle masterclasses en workshops van VCMS Maastricht bijwonen. Daarnaast ben je welkom om voor een lagere prijs naar de landelijke activiteiten van de VCMS te gaan. Ook zullen er tijdens het jaar andere activiteiten zijn waar je als VCMS-lid gratis of tegen een gereduceerde prijs naartoe kunt gaan, bijvoorbeeld open activiteiten van andere afdelingen of (internationale) congressen. Als je nog vragen hebt, horen we het graag!

Leave a Reply